Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
56ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων Αθήνας :) Ώρα για Σχολείο!!! 56th Junior High School of Athens :) Time 2 go 2 School!!! 56ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων Αθήνας :) Ώρα για Σχολείο!!!

. 56ο Γυμνάσιο

Αμπελόκηποι Αθήνας

Εορτολόγιο

Erasmus

 

 56ο Γυμνάσιο Αθήνας: 56 τρόποι συνύπαρξης, συμμετοχής, συνδημιουργίας. 

Ένα πολύχρωμο σχολείο πορεύεται σε διαδρομές Τέχνης και Πολιτισμού.

 Το 56ο Γυμνάσιο Αθήνας κατά το διάστημα από 1/10/2018 έως 30/4/2020 εκπονεί εγκεκριμένο σχέδιο ΕRASMUS+ KA1: ΤΟΜΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ με τίτλο : «56ο Γυμνάσιο Αθήνας: 56 τρόποι συνύπαρξης, συμμετοχής, συνδημιουργίας. Ένα πολύχρωμο σχολείο πορεύεται σε διαδρομές Τέχνης και Πολιτισμού. 56th Junior Highschool of Athens: 56 ways of coexistance, cooperation, communication. A colourful school, walks towards the Art and Civilization Path».

Στο πλαίσιο του σχεδίου αυτού θα πραγματοποιηθούν συνολικά 3 κινητικότητες εκπαιδευτικών στο εξωτερικό για παρακολούθηση δομημένων μαθημάτων. Η επιλογή των θεμάτων συνδέεται αφενός με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών και των μαθητών του σχολείου μας σε ζητήματα διδακτικά- παιδαγωγικά - εκπαιδευτικά και αφετέρου με την αξιοποίηση νέων μεθόδων και τεχνικών, προσβλέποντας στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα του πολύπλευρου έργου μας.

      Για την επιλογή του συγκεκριμένου σχεδίου λάβαμε υπόψη μας τις ιδιαίτερες διδακτικές, παιδαγωγικές και λειτουργικές ανάγκες του σχολείου μας, ώστε να συμβάλλουμε:

  • Στην καλλιέργεια θετικού κλίματος μεταξύ όλων των μελών της σχολικής κοινότητας.
  • Στην ενσωμάτωση νέων παιδαγωγικών μεθόδων και τεχνικών στο διδακτικό έργο μας.
  • Στην κινητοποίηση, την ευαισθητοποίηση και την συνεργασία μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας, λαμβάνοντας υπόψη τις αντικειμενικές συνθήκες που διαμορφώνονται στο πολυπολιτισμικό περιβάλλον του.
  • Στην πρόληψη και την διαχείριση ζητημάτων που αναδύονται μεταξύ εκπαιδευτικών-μαθητών-κηδεμόνων.

Παιδαγωγική ομάδα:
ΜΠΕΤΖΕΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΧΑΤΖΗΣΑΡΡΟΥ ΕΡΙΦΥΛΗ
ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Αριθμός επισκεπτών

4705
TodayToday1
All_DaysAll_Days4705

Copyright © 2024 56ο Γυμνάσιο Αθήνας (Αμπελόκηποι) Rights Reserved.