Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
56ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων Αθήνας :) Ώρα για Σχολείο!!! 56th Junior High School of Athens :) Time 2 go 2 School!!! 56ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων Αθήνας :) Ώρα για Σχολείο!!!

. 56ο Γυμνάσιο

Αμπελόκηποι Αθήνας

Εορτολόγιο

Το 56ο Γυμνάσιο στο Γαλλικό Ινστιτούτο για την εκδήλωση προς τιμή του Charles Aznavour

 

Η χορωδία του σχολείου μας  συμμετείχε  στη μεγάλη εκδήλωση που έγινε στο Γαλλικό Ινστιτούτο στις 19/2/2019 προς τιμή του γαλλοαρμένιου τραγουδιστή Charles Aznavour που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.

Σε συνεργασία με τον  εξαιρετικό μουσικοσυνθέτη Saro Zaven Demirajian πλαισίωσε την εκδήλωση με γαλλικά τραγούδια και απαγγελίες που μάγεψαν με την εξαιρετική παρουσία τους το κοινό.

Οι γαλλικές  και αρμενικές αρχές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς επίσης καθηγητές του σχολείου μας και ο απλός κόσμος που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση καταχειροκρότησαν τα παιδιά μας τα οποία έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτό το κομμάτι με πολύ ενθουσιασμό και αγάπη!

Όλος ο Σύλλογος των Καθηγητών και ιδιαίτερα η κυρία Αναστασία Ανανιάδου, ως καθηγήτρια μουσικής των παιδιών, τα συγχαίρουμε και τα ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και την ωριμότητα με την οποία εργάστηκαν σκληρά. Προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα από όσα μέχρι τώρα έκαναν στα πλαίσια του σχολείου κι ήταν πολύ σημαντικό γι αυτά τα παιδιά!

Ευχαριστούμε πολύ και τους γονείς τους που έδωσαν την συγκατάθεσή τους για  να πάρουν μέρος στην εκδήλωση αυτή.

Ένα μεγάλο μπράβο τους αξίζει!

Βίντεο από την εκδήλωση.

Αριθμός επισκεπτών

4712
TodayToday1
All_DaysAll_Days4712

Copyright © 2024 56ο Γυμνάσιο Αθήνας (Αμπελόκηποι) Rights Reserved.