Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
56ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων Αθήνας :) Ώρα για Σχολείο!!! 56th Junior High School of Athens :) Time 2 go 2 School!!! 56ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων Αθήνας :) Ώρα για Σχολείο!!!

. 56ο Γυμνάσιο

Αμπελόκηποι Αθήνας

Εορτολόγιο

Καταγραφή του κτηρίου της ΕΠΟΝ στη Δουκίσσης Πλακεντίας 3 και Γυθείου.

 

Η πολύ καλή συνεργασία των Περιβαλλοντικών ομάδων με θέμα τους Αμπελόκηπους καθώς και της συντακτικής και φωτογραφικής ομάδας του εργαστηρίου Πληροφορικής του 56ου Γυμνασίου Αθήνας με τη MONUMENTA συνεχίζεται για μια ακόμα σχολική χρονιά. Ξεκίνησε από το σχολικό έτος 2014-2015. Τα τρία τελευταία χρόνια συνεργαζόμαστε και με τον Δήμο Αθηναίων στο πλαίσιο της δράσης: το παιδί, η πόλη και τα μνημεία.

Την Τετάρτη 5/2/2020 συνεχίζοντας τις δραστηριότητες των ομάδων μας σε σχέση με το κτήριο της ΕΠΟΝ, σε συνεργασία με τη MONUMENTA, το καταγράψαμε.

Το κτήριο, σύμφωνα με όσα είδαμε, χρειάζεται συντήρηση και αποκατάσταση των ζημιών που υπάρχουν. Ελπίζουμε, σε όποιον φορέα και αν ανήκει και είναι υπεύθυνος για τη συντήρησή του, να βρεθεί λύση και να διασωθεί το κτήριο, το οποίο άλλωστε έχει χαρακτηριστεί ιστορικά διατηρητέο μνημείο (ΦΕΚ  493 Β / 24.8.1983).

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κ. Ειρήνη Γρατσία για τις επιπλέον πληροφορίες που μας ανέφερε καθώς και για την άριστη συνεργασία την οποία έχουμε. Έξι χρόνια συνεργασίaς, έξι καταγραφές! Σύντομα και η έβδομη :)

Καταγραφή του κτηρίου της ΕΠΟΝ στη Δουκίσσης Πλακεντίας 3 και Γυθείου. Η καταγραφή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Φεβρουαριου 2020.

Αριθμός επισκεπτών

4712
TodayToday1
All_DaysAll_Days4712

Copyright © 2024 56ο Γυμνάσιο Αθήνας (Αμπελόκηποι) Rights Reserved.