Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
56ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων Αθήνας :) Ώρα για Σχολείο!!! 56th Junior High School of Athens :) Time 2 go 2 School!!! 56ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων Αθήνας :) Ώρα για Σχολείο!!!

. 56ο Γυμνάσιο

Αμπελόκηποι Αθήνας

Εορτολόγιο

2022-10-26: Ανάρτηση πινακίδας στην οδό Γυθείου 8 και περίπατος σε κτήρια της 7ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων (21/10/2022)

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση!

 

Ανάρτηση πινακίδας στην οδό Γυθείου 8 και περίπατος σε κτήρια της 7ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων που έχουν καταγράψει ομάδες του σχολείου μας, από το 2014 σε συνεργασία και με τη MOnuMENTA ενώ από το 2017 και με το πρόγραμμα «το παιδί, η πόλη και τα μνημεία».

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης καθώς και για την παρουσία τους

Από τη MOnuMENTA την  κυρία Ειρήνη Γρατσία, ιδρυτικό μέλος και συντονίστρια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, την κυρία Ελευθερία Ελευθεράκη, συντηρήτρια, διαχειρίστρια πολιτιστικής κληρονομιάς, συνεργάτιδα της MOnuMENTA και τον αρχιτέκτονα Λαζαρή Ζαούση.

Από τη δράση «το παιδί, η πόλη και τα μνημεία» την κυρία Πόπη Διαμαντάκου, εντεταλμένη Πρόεδρο του Δημάρχου για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, την κυρία  Έλλη Γουργουρίνη και τον κύριο Παναγιώτης Κουνούδη, μέλη της ομάδας συντονισμού του προγράμματος.

Επίσης, τον κύριο Πάρη Παπαθεοδώρου που μας άνοιξε το σπίτι του και μας μίλησε για την ιστορία του, τον κύριο Φαίδωνα Παπαθεοδώρου, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέντρου Αμπελοκήπων που μας έδωσε επιπλέον πληροφορίες για το κτήριο και μας ξενάγησε, την  προηγούμενη σχολική χρονιά, σε αυτό, τον κύριο Κώστα Αργείτη για τις πληροφορίες και το  υλικό που μας προμήθευσε για την οικία στην οδό Γυθείου 1, τον κύριο Παπαπετρόπουλο Πέτρο που κατέγραψε την εκδήλωση και τον περίπατο καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν ή και αναφέρθηκαν στην εκδήλωση αυτή.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την ανάρτηση πινακίδας καθώς και για τα κτήρια που επισκεφθήκαμε:

 

Αριθμός επισκεπτών

4712
TodayToday1
All_DaysAll_Days4712

Copyright © 2024 56ο Γυμνάσιο Αθήνας (Αμπελόκηποι) Rights Reserved.