Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
56ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων Αθήνας :) Ώρα για Σχολείο!!! 56th Junior High School of Athens :) Time 2 go 2 School!!! 56ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων Αθήνας :) Ώρα για Σχολείο!!!

. 56ο Γυμνάσιο

Αμπελόκηποι Αθήνας

Εορτολόγιο

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή

 

Για την εγγραφή των μαθητών στο νηπιαγωγείο και στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου καθώς και στην Α’ τάξη Γυμνασίου και Α’ τάξη Λυκείου/ ΕΠΑΛ έχει καθιερωθεί το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) ως απαραίτητο δικαιολογητικό εγγραφής των παιδιών καθώς και ως ιατρικό πιστοποιητικό παρακολούθησης της υγείας των μαθητών/τριών κατά τη διάρκεια φοίτησης αυτών στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε. και Δ.Ε.).

Το αρχείο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ (όσοι έχετε slideshare) ή από  εδώ: σελίδα1, σελίδα2 (απλό κατέβασμα εικόνων ή και απευθείας εκτύπωσης τους).

Παροχή οδηγιών, πληροφοριών και διευκρινήσεων σε θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την εφαρμογή της αρΦ.6/304/75662/Γ1/ 21.5.2014 , (ΦΕΚ 1296 τ. Β΄/2014 ) ΚΥΑ με τίτλο «Καθορισμός του τύπου, του περιεχομένου, των όρων και προϋποθέσεων κατάρτισης, χορήγησης, φύλαξης, επεξεργασίας και αξιοποίησης του Ατομικού Δελτίου Υγείας του Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)».

Τα σχετικά έγγραφα μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα εδώ: https://www.moh.gov.gr/articles/health/dieythynsh-prwtobathmias-frontidas-ygeias/draseis-kai-programmata-agwghs-ygeias/oikogeneiakos-programmatismos/2463-atomiko-deltio-ygeias-mathhth

Αριθμός επισκεπτών

4712
TodayToday1
All_DaysAll_Days4712

Copyright © 2024 56ο Γυμνάσιο Αθήνας (Αμπελόκηποι) Rights Reserved.